Skip links

Новото съкровище на Concentrix

Възможностите за работа в Concentrix Bulgaria са разнообразни и интересни. Интересна е също така локацията на компанията, не само заради удобното за служителите местоположение, а и от архитектурна гледна точка.

Най-новите офиси на Concentrix се помещават на няколко етажа от наскоро построения Advance Business Center. Компанията отваря все повече работни места и много нови служители ще имат възможността да се радват на удобствата на новите офиси. Advance Business Center е построен от полската компания GTC. Тя е водещ инвеститор в сектора на недвижимите имоти в Полша и редица държави в Централна и Източна Европа.

Комбинация от отделни обеми съставляват новата офис сграда, символизираща развитието на съвременната работна среда. Разчупената фасада привлича погледите с открояващия се дизайн и е добре съобразена с модерния вид на бизнес сградите разположени в района. Проектът предвижда две кули с бизнес офиси и се намира непосредствено до Бизнес парк София в близост до метростанция и други транспортни връзки, което прави локацията много благоприятна и лесно достъпна, както с обществен, така и с личен транспорт. 9-етажната сграда се откроява със зелената си архитектура, интересния си дизайн, остъклена фасада с ново поколение нискоенергийни стъкла, която позволява достъпа на голямо количество естествена светлина и с високата си енергийна ефективност – лукс, на който все повече сгради от ново поколение залагат с цел намаляване на експлоатационните разходи. Advance Business Center приежава сертификат за устойчиво строителство LEED Gold, който е важна тенденция в европейските държави и компонент, на който много водещи компании държат, когато наемат пространство за дейността си.

Интериорът е светъл, цветен и оборудван с всичко нужно за благоприятна работна среда, която да подобри ефективността и качеството на работа. Креативно замислените споделени пространства са създадени да предразполагат с удобството си и да повишат комфорта за служителите. По този начин сградата е адаптирана за хората, които да се чувстват добре във високотехнологична и модерна обстановка. Всеки от етажите разполага с 1 700 кв. м., приспособени за специфичните нужди на компанията. Планът на етажите е съставен, както от затворени офиси с различна големина, така и от просторни и светли работни помещения с отворен план. Сградата предлага три подземни нива с паркоместа, модерно и гъвкаво работно пространство, стая за релаксация, кухня, модерни климатични системи и разнообразни услуги като ресторант, кафене и др. Обграждащият пейзаж, където се издига новата сграда, също предлага редица обществени функции, както и отворени зелени пространства.

Снимките са предоставени от Concentrix Bulgaria.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag