Skip links

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

След над 20 години работа
, компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция.

Освен с портала за работа JobTiger.bg, компанията ни се гордее:

  • С пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа.

  • Да бъде най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.

  • Специалистите в JobTiger провеждат множество HR събития, като HR Weekend, Business Leaders and HR MeetUP и HR and Business Leaders Summit.

  • Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит.

  • През последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти, част, от които е единствената интегрирана услуга Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.

Обяви за работа – първият професионален сайт за работа в България www.jobtiger.bg.

Подбор на персонал – пълен набор от услуги по подбор на персонал. Повече на www.jobtiger.agency.

Организиране на събития – екипът ни е най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата ”, първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“ и единствения браншови кариерен форум в ИТ сферата – careerdays.bg. Сред портфолиото ни от събития ще намерите и различни HR конференции и единственото изложение на бранша. Повече на: https://jobtiger.events/

Следващото ни кариерно събитие е през ноември – Дни на кариерата в икономическия сектор.

Медии – онлайн медийно присъствие чрез каналите на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, фейсбук и линкедин страниците ни и др.), което дава възможност систематично и последователно да се отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

Zaplatomer.bg – платформа, на която всеки може да сравни заплатата си спрямо актуалните нива на пазара на труда.

 

 This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag