Skip links

TELUS International Europe е твоето място за професионално развитие

Комуникацията е един от най-важните елементи в целия свят и развитието на добрите идеи идват от грижата към хората в екипа. TELUS International Europe е отличен пример за корпоративна култура с фокус върху професионалното развитие на служителите си. В компанията се говори на повече от 40 езика и международните култури се ценят и уважават.
Кандидати с различни таланти и отлични познания по чужди езици лесно могат да открият своето поле за изява, именно заради разнообразието от международни проекти, по които компанията работи. Отворените позиции за профили, свързани с обслужване на клиенти, гейм и техническа поддръжка, предоставят редица възможности на кандидати с малко или никакъв опит за кариерно развитие. Компанията обслужва едни от най-големите имена в света на гейминга и кадри с подобен опит са също сред активно търсените.

Позициите са подходящи също и за студенти, които могат успешно да съчетаят кариера в международна компания и образование. Работното време е гъвкаво, и се предлагат много безплатни курсове и обучения за усъвършенстване на личните и професионалните качества на кандидатите.

Работа от вкъщи, социални придобивки и още…

Макар и в момента голяма част от екипа на TELUS International Europe да работи от вкъщи, компанията предлага на служителите си едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас в три креативни и стимулиращи офиса в София и Пловдив, както и пакет с 40 допълнителни социални придобивки – карти за спорт, допълнително здравно осигуряване, корпоративен психолог, собствен фитнес, безплатни курсове и обучения, съобразени спрямо индивидуалните нужди на служителите и др. Това са само част от позитивите, които правят TELUS International „Компанията на щастливите хора“.

Дори и да нямате опит, TELUS International България разполага с необходимите менторски методи и подходи, които ще помогнат плавно и естествено да се впишете в работната международна среда. Редица тренинги създават бъдещите лидери на компанията вътре в нея. Статистиката показва, че над 80% от мениджърите в екипа ни са започнали своята кариера като специалисти по обслужване на клиенти.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag