06/04/2018

Отзиви

ОТЗИВИ

Това, което видях надмина очакванията ми! Беше ми интересно да отговарям на въпросите на публиката и да обсъдя темата след това с колегите. Имаше безплатна “Кока-Кола”! Шегувам се. Най-хубавото беше, че студентите гледаха по-често към лекторите и участниците в дискусиите, отколкото към телефоните си. С най-голямо удоволствие бих се включил отново!

д-р Георги Стайков 
сценарист

dreamteamproduction

Всичко беше изцяло позитивно и организацията беше на много добро ниво, но може би е нужно повече традиционна реклама извън социалните мрежи. Резултатите са добри. Най-впечатляващото е разнообразието от лектори.

д-р Деян Статулов
кинокритик

kinotobg-slavconf

Лекторите, които видях бяха интересни. Успели в своята област хуманитаристи. Препоръчвам по-мащабна маркетингова кампания за по-дълъг срок сред студентите и потенциалните гости. 

Георги Гълъбов 
главен секретар на ННЕК-ЮНЕСКО

nnek-unesco-slavconf

Организацията беше на чудесно ниво. Най-положителното нещо бяха усмивките на хората. 

Мартин Колев 
писател

sofmag-gerb

Нивото на организацията беше на най-високо равнище. Стандартите на конференцията далече надхвърлиха параметрите на подобни национални конференции и са съизмерими с добрите световни образци. 

Конференцията е прекрасна и единствена възможност за студентите да чуят гласа на бъдещите си работодатели, както и да научат за най-новите възможности за реализация. 

Възможност е за разговор, който разкрива светове. Полезни и приятни срещи. Оживени диалози. Академична атмосфера, съчетана с желание да бъдат предначертани пътища за младите хора. Споделеност – на опит, на знания, на възможности. Информираност. Предоставени възможности. Полезни разговори. Намерих дори повече от това, което търся. Силното желание на организаторите всеки детайл да е изпипан ми направи най-голямо впечатление. Ако ме поканят отново, ще се включа с удоволствие.

доц. д-р Владислав Миланов
директор на Центъра за анализ на политическата и журналистическата реч

cajps

Очакванията ми бяха за интересна дискусия на тема кино, сценарно писане и критика в киното. Да се обсъдят проблемите и бъдещото развитие на младите сценаристи и документалисти в България. Мисля, че хората, които идват на конференциите следят с интерес дискусията. Надявам се да сме им били полезни. Лично за мен предварителните очаквания се припокриха с резултатите! Конференцията беше водена добре и гонеше първоначалните си цели и теми. Също така имаше много въпроси от слушателите в залата.

Биляна Брайкова Карастоянова
фотограф/оператор

logo 3.tif

Да продължавате в същия дух, а форумът да придобие по-широка популярност и да има повече посетители от разнообразни факултети и университети, научни среди и сфери на образованието, бизнеса и изкуството. Би било чудесно ако вземат участие представители на гимназиите у нас, защото различните панели биха били полезни не само на студентите, но и на ученици, които биха се насочили към хуманитарните науки у нас. Важно е студентите да срещнат отблизо реален опит, който би им бил полезен в избора на професионална реализация и мисля, че това се случва наистина в рамките на конференцията. И да, успях да срещна съмишлениците, с които да обменим опит и идеи. Ентусиазираните доброволци, които се включиха във форума, ме впечатлиха най-много. С удоволствие, стига да има с какво да бъда полезна, ще се включа в конференцията.

Михаела Ценкова
редактор

spisanie8

Очакванията ми бяха, че SlavConf. ще е отлична възможност за среща на млади хора от различни сфери и обмяна на опит. Смятам, че беше изключително успешно и полезно в тази насока. Лично аз съм доволен от участието в конференцията. Надявах се, че ще е отлична възможност за обмяна на опит и среща на различни гледни точки. Именно това се получи. Хареса ми, че бяха ангажирани професионалисти от различни сфери, което допринася за една интердисциплинарност на конференцията, а това е от изключително значение за съвременното общество. С удоволствие бих се включил отново!

Калин Калинов
продуцент

44445607_760912844256104_2727614561527005184_n

Нямах конкретни очаквания, но останах доволен. Завързах познанства с нови хора и научих нови неща, свързани с писането. Напитките, които с подредбата си изписваха SlavConf. ми направиха най-положително впечатление. Организацията беше на високо ниво! Препоръчвам да изберете зала с по-добра акустика.

Антон Борисов
писател

logo_anton_borissov

Моето участие беше накрая, но останах с впечатление за чудесни ведри и стриктни млади хора, които вършат каквото трябва веднага, с желание и с удоволствие. Всъщност моята роля беше другите участници да намерят това, което търсят. Много се зарадвах, че хората наистина се интересуваха от материята, въпросите им бяха по същество и интересни, а не формални. След края студентите ми казаха, че точно от това са имали нужда – да научат как стоят нещата на практика и какво да се прави. Надявам се да съм бил полезен.

Лъчезар Минчев
издател

На европейско ниво е. Препоръчвам да се предава на живо.

Христиан Даскалов
Open Source University

Според мен нивото беше перфектно като за локална конференция. Надмина очакванията ми. Интелигентни млади хора, които се интересуват от изчислителна лингвистика.

Георги Георгиев 
Ontotext

Създадох добри контакти и промотираните от мен идеи намериха отзвук у аудиторията.

Михаил Ненов 
ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията” – гр. Бургас

Конференцията предизвика очаквания интерес и подготви почвата за следващото си издание догодина. Очакванията ми се оправдаха.

Иван Савов
студент

Не срещнах никакви проблеми на организационно или комуникационно равнище, но може би маркетирането на начинанието би могло да се оптимизира допълнително. Нямах конкретни очаквания от публиката, но смятам, че въпросите, които ми зададоха, бяха интересни.

Даниел Василев
Forbes

Много високо ниво и бих казала –  професионално. Комуникацията с колеги винаги носи нови идеи и ново знание.

Проф. д-р Петя Осенова
Софийски университет „Св. Климент Охридски”