06/04/2018

Отзиви

ОТЗИВИ

Моето участие беше накрая, но останах с впечатление за чудесни ведри и стриктни млади хора, които вършат каквото трябва веднага, с желание и с удоволствие. Всъщност моята роля беше другите участници да намерят това, което търсят. Много се зарадвах, че хората наистина се интересуваха от материята, въпросите им бяха по същество и интересни, а не формални. След края студентите ми казаха, че точно от това са имали нужда – да научат как стоят нещата на практика и какво да се прави. Надявам се да съм бил полезен.

Лъчезар Минчев
издател

На европейско ниво е. Препоръчвам да се предава на живо.

Христиан Даскалов
Open Source University

Според мен нивото беше перфектно като за локална конференция. Надмина очакванията ми. Интелигентни млади хора, които се интересуват от изчислителна лингвистика.

Георги Георгиев 
Ontotext

Създадох добри контакти и промотираните от мен идеи намериха отзвук у аудиторията.

Михаил Ненов 
ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията” – гр. Бургас

Конференцията предизвика очаквания интерес и подготви почвата за следващото си издание догодина. Очакванията ми се оправдаха.

Иван Савов
студент

Не срещнах никакви проблеми на организационно или комуникационно равнище, но може би маркетирането на начинанието би могло да се оптимизира допълнително. Нямах конкретни очаквания от публиката, но смятам, че въпросите, които ми зададоха, бяха интересни.

Даниел Василев
Forbes

Много високо ниво и бих казала –  професионално. Комуникацията с колеги винаги носи нови идеи и ново знание.

Проф. д-р Петя Осенова
Софийски университет „Св. Климент Охридски”

@slavconf

#slavconf