Skip links
13-14 октомври 2017
Аула, Софийски университет

Конференция за хуманитарни науки, изкуства и бизнес. Първата конференция в Европа за бизнес в сферата на културата, филологията и изкуствата. Събитието представя възможности за кариерно и творческо развитие.

“Как стоят нещата на практика и какво да се прави.”

Моето участие беше накрая, но останах с впечатление за чудесни ведри и стриктни млади хора, които вършат каквото трябва веднага, с желание и с удоволствие. Всъщност моята роля беше другите участници да намерят това, което търсят. Много се зарадвах, че хората наистина се интересуваха от материята, въпросите им бяха по същество и интересни, а не формални. След края студентите ми казаха, че точно от това са имали нужда – да научат как стоят нещата на практика и какво да се прави. Надявам се да съм бил полезен.
luchezar-minchev
лъчезар минчев
издател

Програма

13.10.2017

14.10.2017

SlavConf. 2017

Награди и успехи

Мисията на SlavConf. е оценена на „Проект на годината 2017“.

Софийският университет създава условия конференцията да се превърне в ежегодна традиция.

Посетители

Над 50 възможности в България бяха представени в рамките на двата дни от конференцията. Посетителите получиха съвети за създаване на собствен бизнес в сферите на образованието и преводаческите услуги.

Анализи и резултати

Резултатите от SWOT-анализа на хуманитаристиката водят до положителен поглед към бъдещето, пълен с разнообразни възможности.

В лекциите и панелите бяха обсъдени и анализирани решения и проблеми по специализирани теми, свързани с професията на литературния агент, филмовия превод, блокчейна в образованието, бъдещето на филологията, културното наследство и други.

Галерия

SlavConf. 2017 | Humanities, Business, Education
dav
Кока-Кола с шевици
This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag