Skip links

Europe Language Jobs – порталът за работа в Европа

Създаден едва през 2013 година, Europe Language Jobs вече е най-големият портал за кандидати, владеещи чужди езици и търсещи работа в Европа. Повече от 900 000 са потребителите доверили се на платформата и над 2000 са активните обяви за работа, които се простират в 44 страни и на 57 различни езика.

В Europe Language Jobs вярват, че сега повече от всякога, за младите професионалисти се предоставят възможности за кариерно и личностно развитие и те трябва да бъдат лесно достъпни. 

Ето какво ще намерите в сайта:

  • Ексклузивни обяви за кандидати, търсещи възможности за работа в Европа с родния си език или друг език, който също владеят – вижте обявите с български език.
  • Оферти за работни стажове, които могат да бъдат част от Erasmus+
  • Съвети от нашите опитни HR специалисти на различни теми – как да обновите вашето CV спрямо станата, в която кандидатствате, как да се подготвите за интервю, как да се справите с отказа. Вижте блога им.
  • Полезни ресурси за хора, които вече са в чужбина или им предстои релокация.

Но защо работа в чужбина?

Стъпка в кариерното развитие или крайна цел, опитът в чужбина може да бъде полезен в много различни аспекти. На първо място, мутикултунрната работна среда развива практически умения, които могат да се усвоят само чрез практика – комуникация с професионалисти с различни културни навици, алтернативни методи за справяне с работни ситуации, креативно мислене и подход. От друга страна, животът в чужбина предоставя възможност за развитие на езикови умения в най-подходящата среда.

И не на последно място, опитът в чужбина отваря врати! Правилните познанства и контакти могат да бъдат ключа към мечтаната кариера. Едно е сигурно – кандидати с такъв опит са винаги с предимство в очите на работодателя.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag