Skip links

Ружа Странска

Присъединих се към BSO през май 2013г., когато бях само 3-та година в университета. Надявах се да работя на непълен работен ден или през лятото.

Бях наета на работа като помощник HR с италиански, подкрепящ на служителите административния процес.

Няколко месеца по-късно отговорностите на екипа бяха вече планувани и аз бях изпратена на първото ми бизнес пътуване в Италия, за да наблюдавам и да се уча от местния екип за обучително-организационния процес.

След като прекарах 3 седмици в Италия, се върнах в София, обучих останалата част от екипа на процесите и скоро бях повишена в ролята на лидер на екипа.

Като ръководител на екипа по човешки ресурси/HR операции бях отговорна за екип от 13 души, предоставящи услуги на Италия, Полша, Ирландия, България и Гърция.

Последният проект, който ръководих миналата година, беше свързан с внедряването на автоматизация на роботизирани процеси в организацията. След това поех новосъздадения екип в организацията, която проектира и реализира автоматизацията – през последните 6 месеца играх ролята на RPA Lead.

Какво следва… Не мога да кажа, но не бих предположила преди 5 години, че от ролята ми като HR ще променя пътя на своята кариера към това да имам водеща роля в процеса на тестовата автоматизация.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag